BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Selamat datang ke blog saya .. teruskan mengunjung dan mengikuti perkembangan blog ini..Saya memohon maaf sekiranya blog ini tk secantik blog kamu semua dan sekiranya trkasar bahasa saya pun ingin memohon maaf .. sekian terima kasih , keep in touch yaww .. =)

Wednesday, December 15, 2010

petang nie nak masuk base...!!!!

hye korang!!!petang nie saya nak masuk base ngan Aunt Yantee nak main badminton....ari nie tak cycling sbb nak masuk base...pemainnya iala my mom n Aunt Yantee... kita tengok siapa akan menang...kami semua pegi selepas asar...kami pei kol 5:30 sampai 7:00...ok lah saya nak post pasal hidup seharian saya..bye!!assalammualikum...


-aisyah-

0 comments: