BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Selamat datang ke blog saya .. teruskan mengunjung dan mengikuti perkembangan blog ini..Saya memohon maaf sekiranya blog ini tk secantik blog kamu semua dan sekiranya trkasar bahasa saya pun ingin memohon maaf .. sekian terima kasih , keep in touch yaww .. =)

Wednesday, September 28, 2011

Lama sangat tak update =)

Hye korang!!saya ni dah lama tak update blog nie....tapi sekarang saya baru nak update blog nie..saya tak update blog nie sebab saya sangat sebok sangat dengan periksa lagi....persembahan orchestra lagi..hishhh!!!macam 2 lah lagi...lagipun saya malas nak update blog nie...hehehheh...ok lah..saya nak update blog nie...bye!!!


-Aisyah-

Thursday, March 17, 2011

seluar basah waktu beli makanan pagi!

Hyep korang!hari nie saya nak cerita pasal seluar saya basah..
waku beli makanan ..uwahhh!waktu beli makanan sya
nak air..saya suruh kakak saya order kat acik yang 
ada dekat situ..lepas tu saya pegilah beli 
kuih....kakak saya pun panggil.... lepas tu kami balik lah rumah 
selepas habis beli makanan ...waktu dalam perjalanan air tu tiba2 bocor
saya pun kayuh basikal laju2...habis  seluar saya basah.....tapi tak apa
pun...sya dah biasa....ha!oklah sampai sini jer sya cerita
bye!assalammualaikum

-Aisyah-

Wednesday, March 16, 2011

Lama sangat tak update =)

Hye guys....hari  nie saya nak cerita pasal " lama sangat tak update"..haha..mmg lama pun tak update...nak tahu knpa lama sangat tak update blog nie??ok...saya cerita sekarang....ok..saya lama dah tak update sbb banyak sangat keje nak dibuat...nak jaga adik lah itulah...haissh..lagi satu...saya malas lah nak update blog nie sbb saya sebok nak   belajar rajin2 sbb saya tahun nie tahun 4...dalam tahun 4 pelajarannya sangat susah....kalau nak belajar rajin2 saya tak sempat la nak bukak blog nie..tapi facebook saya bukak tapi sekejap jer lah....ok lah sampai di sini jer saya cerita..bye.assalammualaikum......

-aisyah-

Sunday, January 30, 2011

Dah lama tak update..^_^

Dah lama saya tak update blog sbb malas la nak update blog nie..hahah..mmg saya malas pown...hahha..korang ada idea tak  nak update pasal apa ek???saya dah tak der idea dah:)tapi mesti korang ada idea kan??hahah..kalau kakak sya mmg ada banyak idea sbb dia kan murid pandai..hahah...saya nie bukan pandai pown...hahah..ok lah..saya nak pegi tukar baju,solat dan nak pegi jalan2 ngan keuarga sya...bye//



-Aisyah-

Thursday, January 6, 2011

lama tak update!!!

hyep korang...dah lama saya tak update blog sbb sebok main game city ville kat facebook...lagipown kakak saya dah tak ada sbb dia pegi SEMESTI!!hahahha..ok lah saya nak post yang lain...bye...assalammualaikum....

-Ecah-