BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Selamat datang ke blog saya .. teruskan mengunjung dan mengikuti perkembangan blog ini..Saya memohon maaf sekiranya blog ini tk secantik blog kamu semua dan sekiranya trkasar bahasa saya pun ingin memohon maaf .. sekian terima kasih , keep in touch yaww .. =)

Sunday, January 30, 2011

Dah lama tak update..^_^

Dah lama saya tak update blog sbb malas la nak update blog nie..hahah..mmg saya malas pown...hahha..korang ada idea tak  nak update pasal apa ek???saya dah tak der idea dah:)tapi mesti korang ada idea kan??hahah..kalau kakak sya mmg ada banyak idea sbb dia kan murid pandai..hahah...saya nie bukan pandai pown...hahah..ok lah..saya nak pegi tukar baju,solat dan nak pegi jalan2 ngan keuarga sya...bye//



-Aisyah-

Thursday, January 6, 2011

lama tak update!!!

hyep korang...dah lama saya tak update blog sbb sebok main game city ville kat facebook...lagipown kakak saya dah tak ada sbb dia pegi SEMESTI!!hahahha..ok lah saya nak post yang lain...bye...assalammualaikum....

-Ecah-