BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Selamat datang ke blog saya .. teruskan mengunjung dan mengikuti perkembangan blog ini..Saya memohon maaf sekiranya blog ini tk secantik blog kamu semua dan sekiranya trkasar bahasa saya pun ingin memohon maaf .. sekian terima kasih , keep in touch yaww .. =)

Monday, December 20, 2010

mak cakap nak pegi Hot Spring!!

hyep korang!!saya nak cerita pasal mak saya cakap nak pegi Hot Spring!!huhuh..bestnye!!!!ermm...mak kata nak pegi ngan Aunt Yantee..maybe tak....tapi best kalau pegi ngan Aunt Yantee sbb ada Danish,Rayyan n Qalesya....ermm oklah saya nak post gambar dkt Hot Spring tapi pemandangannye sahaja....sbb kami belum pegi lagi...

nie la gambarnye...


ini ialah hotpool....best tak kalo celup kaki....



ha???ini ialah hot spring egg boiling....boleh masak telur..sedap juga makan telur..


ini ialah privatespa....ntah tempat apa nie..


ini ialah sg klah mountain spring...best kalo mandi..


dan ini ialah sungai klah hot springs...
ok lah sampai di sini je lah...
bye!!assalammualaikum...

-aisyah-

0 comments: