BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Selamat datang ke blog saya .. teruskan mengunjung dan mengikuti perkembangan blog ini..Saya memohon maaf sekiranya blog ini tk secantik blog kamu semua dan sekiranya trkasar bahasa saya pun ingin memohon maaf .. sekian terima kasih , keep in touch yaww .. =)

Tuesday, December 21, 2010

baru sajer balik dari cycling degan Aunt Yantee..!!!

hye korang!petang td saya pergi cycling ngan Aunt Yantee....best sangat2...tp kami cycling sekejap jer sbb dah nak mahgrib...hahaaa...kami tak gi jauh pown.....hahah..oklah saya nak post hidup seharian saya...!!


-aisyah-

Monday, December 20, 2010

mak cakap nak pegi Hot Spring!!

hyep korang!!saya nak cerita pasal mak saya cakap nak pegi Hot Spring!!huhuh..bestnye!!!!ermm...mak kata nak pegi ngan Aunt Yantee..maybe tak....tapi best kalau pegi ngan Aunt Yantee sbb ada Danish,Rayyan n Qalesya....ermm oklah saya nak post gambar dkt Hot Spring tapi pemandangannye sahaja....sbb kami belum pegi lagi...

nie la gambarnye...


ini ialah hotpool....best tak kalo celup kaki....



ha???ini ialah hot spring egg boiling....boleh masak telur..sedap juga makan telur..


ini ialah privatespa....ntah tempat apa nie..


ini ialah sg klah mountain spring...best kalo mandi..


dan ini ialah sungai klah hot springs...
ok lah sampai di sini je lah...
bye!!assalammualaikum...

-aisyah-

Sunday, December 19, 2010

lama tak update!!!

hyep korang!!!saya dah lama tak update blog...tp ari nie saya akan update blog...hahah..ok la...saya nak post pasal hidup seharian saya..bye..assalammualaikum...!!!:)

-aisyah-

Saturday, December 18, 2010

makan petang semalam...

hye korang!!!sorry semalam tak update blog....saya nak cerita pasal makan petang semalam...huh!!mmg sedap kuey tiaw....hahah...korang makan apa petang semalam..???ahahah..ok lah saya nak post gambarnye....bye!!assalammualaikum..


nie a gambarnye.....


inilah char kuey tiaw nye...


adeq ain nak ambik apa tu....



ha!!inilah air oren ku....


ha!!kakak sya ambik yang terakhir....


-aisyah-


Friday, December 17, 2010

my family!!!

hye korang!!!saya nak cerita pasal  keluarga saya..saya ada 4 adeq beradik...yang pertama nama dia ialah Muhammad Afiq Syazwan...yang kedua nama dia ialah Nurul Asyiqin...yang ketiga ialah saya Nurul Aisyah....yang ke empat nama dia ialah Nurulain....ha...nie semua adeq beradik saya....nama bapak saya ialah Mohd Yusof..dan nama mak saya ialah Latifah..hahah..inilah keluarga saya...ermm..saya anak yang ketiga..ok lah saya nak post gambar keluarga saya...




nie la gambarnya..



this is my family...


this is my family..


-aisyah-

makan pagi mmg sedap!!!

hye korang!!!pagi td saya makan nasi goreng ngan telur goreng..mmg sedap la nasi dia...nasi tu ayah saya yang masak...tp mmg sedap la makanan dia...ok lah korang saya nak post hidup seharian saya nie....bye..assalammualikum...!!


-aisyah-

makan dkt kedai mamak!!!!

hye korang!!!petang td saya makan dkt kedai mamak.....sedap juga la...saya makan roti canai,ayam goreng n maggi goreng....tp paling sedap dekat situ ialah roti canai cicah ngan susu...mmm yummy!!!kami pegi kol 6:00 balik kol 7:00..ermmm..kalau korang nak makan korang makan dkt kedai mamak yang paling sedap...nama kedai mamak tu saya tak ingat la...ok lah saya nak post hidup seharian saya...bye..assalammualikum...


-aisyah-

nak sign out!!!

hye korang!!!saya nak sign out dah...bye korang!!assalammualikum.....

diriku!!!

hye korang!!!saya nak cerita tentang saya...saya nie seorang yang cerewet...hahah...mmg pown....tp baik la jugak..korang boleh panggil saya aisyah/ecah....ok lah saya nak post gambar diri saya....

nie la gambarnya...


me n my sis


me,my mom n my sis


me n my sis..


me,my papa n my youngers sis..


me n my sis.


me n my sis


me n my sis



me!!!


me!!!


me n my youngers sis..


me n my youngers sis..


me n my youngers sis..


me!!


me, my mom n adeq ain


me n my mother..


me n my sis..


me, my mom n adeq ain


me!!!


-aisyah-

Thursday, December 16, 2010

geng basikal...

hye korang!!!saya nak ckp pasal geng basikal....saya punya geng basikal..gengnya ialah saya,Aunt Yantee,Rayyan,Danish,Qalesya n my sis...kami selalu cycling waktu petang..kami keluar pukul 5:30 atau pukul 6:00...tp best juga sbb boleh keluarkan peluh...sambil tunggu Aunt Yantee saya layan la Danish n Rayyan...ok lah saya nak post gambar ...


nie la gambarnya...


Rayyan n Danish..


kami...geng basikal..


me n Rayyan..


me n Rayyan...


kami..geng basikal...


-aisyah-

an evening at TLDM...

hye korang!!!semalam best sangat main dekat TLDM...mula2 round la dekat swimming pool...pastu duduk tengok orang main bola tanpa...pastu pegi dekat gelanggang squash...pastu sementara tunggu Aunt Yantee n Uncle Zainuddin kami main badminton n squash....pastu aunt pown datang..kami semua pown start main...dah pukul 7:00 kami pown balik...sebelum kami balik kami singgah makan dkt purnama...lepas makan aunt Yantee suruh teman pegi beli coklat...Ecah baik kol 8:00...ok lah aisyah nak post gambar semalam..

nie la gambarnya...


ha!!!nie Aunt Yantee n Uncle Din main badminton..


Aunt Yantee...aunt you are so pretty....


Danish...what are you doing???


Qalesya...u are so cute...


Rayyan...what are you doing...


-aisyah-

Wednesday, December 15, 2010

petang nie nak masuk base...!!!!

hye korang!!!petang nie saya nak masuk base ngan Aunt Yantee nak main badminton....ari nie tak cycling sbb nak masuk base...pemainnya iala my mom n Aunt Yantee... kita tengok siapa akan menang...kami semua pegi selepas asar...kami pei kol 5:30 sampai 7:00...ok lah saya nak post pasal hidup seharian saya..bye!!assalammualikum...


-aisyah-

Monday, December 13, 2010

dah lama tak update!!!

hyep korang! Ecah dah lama tak update blog....sibuk main game city ville....hhahah..sekarang nie baru nak update bolg..petang td Ecah pegi  pasar malam dkt Dato Seri Kamrudin....petang td cadang nak cycling ngan aunt tapi tak jadi sbb Ecah nak pegi pasar malam...hhahah..ok lah Ecah nak post psl hidup seharian Ecah .. 




-Ecah-

Wednesday, December 8, 2010

Morning!!!!!

Hyepp korang!!!apa khabar  korang semua????sehat...saya sehat jer...korang dah mkn???saya dah mkn..hrmmm..apa kita nak ckp ek???saya dah ada idea....pagi2 nie dah sejuk kan???mcm dekat Cameron Highland...sedap tido waktu mcm nie..sejuk jer...ermm..nak ckp apa lagi ek??kita ckp pasal korang dah beli barang skolah???korang dah beli barang skolah....saya blm...ok lah saya nak post nie dulu..bye...                      



-A!syah-                                                           

Hye everyone !

My Family.....<3


Our Family...

hahaha...our family..

mama n abang

adeq ain yang comey...

kakak saya...
comey tak??????

my beloved mom....

mama n papa....
sweet tak????????

mama,adeq ain n papa....


apalah abah buat tu???
adeq ain tengok jer...........

my sister n adeq ain..
dua2 comey....

mama n adeq ain...

saya,mama n adeq ain..

my brother.....
Muhammad Afiq Syazwan....